Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.
Besøgende online nu
Gæster online 19
Brugere online 0

Antal brugere: 181
Nyeste bruger: Snif45

Bemærkninger til installation af v9 (beta)

Sidst opdateret den 7 år siden
K
KFJBruger
Skrevet d. 7 år siden
Jeps, jeg ved det stadig er en beta-version men tager det nu lige op alligevel. Jeg har løbende prøvet v9 (beta) af, og jeg må indrømme at det ser mere og mere lovende ud.

I dag prøvede jeg så igen at lægge den seneste beta ind, og der er vist lidt småting som skal rettes (ja virkelig småting) og så én ting jeg ikke helt forstår og som jeg tror mange andre hellere ikke helt forstår.

Jeg valgte at installere betaen med den danske sprogversion, da det er den som nok er mest interessant herinde. Jeg tog fire billeder undervejs og markerede med rødt på dem for nemhedens skyld.

Det skal lige siges at installationen, udseende og den danske oversættelse virkelig giver en et positivt indtryk. Det er virkelig kredset for det.

i1148.photobucket.com/albums/o578/CKDarwin1972/PHP-Fusion_v9/installation01_zpsuhpc3rha.png


Ja, der mangler bare et "o" i sprogversion.

i1148.photobucket.com/albums/o578/CKDarwin1972/PHP-Fusion_v9/installation04_zpskbvj4emw.png


Der burde nok sættes et "et" på i enden af "Gentag administratorkodeord" ligesom der er gjort ved "Gentag kodeordet" længere oppe.

Angående "Opsæt værdier", jeg syntes det lyder forkert selvom jeg udemærket forstår meningen. Havde nok selv valgt noget lig "Indtast værdierne" eller "Indtast oplysningerne". Men bare en smagssag og meningen forståes selvfølgelig udemærket med det valgte. Ved ikke hvad andre syntes. Men igen bare en småting.

i1148.photobucket.com/albums/o578/CKDarwin1972/PHP-Fusion_v9/installation03_zpscdy6rzpk.png


Bredde på tablerne kunne godt trænge til at blive justeret. I overskrifterne med fed skrift bliver indholdet mikset sammen.

Desuden kunne beskrivelsen af infusionen også godt trænge til at der blev tilladt lidt flere karakterer i beskrivelsen da stor set alle beskrivelserne er kortet ned. Man kunne eventuelt lave noget pop-up når man holdte musen over den forkortet tekst så man kunne læse den fulde tekst.

i1148.photobucket.com/albums/o578/CKDarwin1972/PHP-Fusion_v9/installation02_zpsh3vsbl02.png


Ja, her kommer det jeg havde problemer med. Hvad er PDO? Hvilken betydning har PDO for min henholdvise nye side og/eller min allerede eksisterende side? Hvad anbefales? Kan det ændres senere hen hvis jeg vil ønsker den modsatte indstilling? Hvad er konsekvensen ved en senere ændring?

Ja, jeg er sgu' lidt på bar mark angående PDO. Selvfølgelig kan jeg søge information omkring det og blive klogere. Men det tror jeg ikke mange vil gøre. Jeg antager at de fleste bare vil enten slå det til eller slet ikke røre det. Alene fordi de ikke ved hvad i alverden det er.

Det er selvfølgelig ikke et problem specifikt i den danske version, men et problem man vil sidde med uanset sprogversionen.

Et løsningsforslag kunne f.eks. være en uddybende forklaring i en pop-op boks eller et link til en uddybende forklaring.

Hvad syntes I andre om det PDO-valg?
F
fljFusioneer
Skrevet d. 7 år siden
Mon ikke det er PHP Data Objects?

Ellers enig - det ved folk ikke.
K
KFJBruger
Skrevet d. 7 år siden

Citer

flj skrev:

Mon ikke det er PHP Data Objects?

Ellers enig - det ved folk ikke.

Jo, det må være det.
Nok ikke paratviden for de fleste.

Der står også en del mere om det på:
- php.net

Citer

The PHP Data Objects (PDO) extension defines a lightweight, consistent interface for accessing databases in PHP. Each database driver that implements the PDO interface can expose database-specific features as regular extension functions. Note that you cannot perform any database functions using the PDO extension by itself; you must use a database-specific PDO driver to access a database server.

PDO provides a data-access abstraction layer, which means that, regardless of which database you're using, you use the same functions to issue queries and fetch data. PDO does not provide a database abstraction; it doesn't rewrite SQL or emulate missing features. You should use a full-blown abstraction layer if you need that facility.

PDO ships with PHP 5.1, and is available as a PECL extension for PHP 5.0; PDO requires the new OO features in the core of PHP 5, and so will not run with earlier versions of PHP.

Så vel det rigtigste at slå det til under installationen. Jeg anser at de fleste i dag har over PHP 5.1 på deres servere.
F
fljFusioneer
Skrevet d. 7 år siden
Det tror jeg du har ret i: Så konklusionen er "PDO on" med mindre det mod forventning ikke virker.
Du kan se alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke starte en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke svare i denne diskussionstråd.
Du kan ikke påbegynde en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Log ind
Er du endnu ikke registreret bruger? Klik her for at oprette dig.
Glemt kodeord?