Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.
Besøgende online nu
Gæster online 14
Brugere online 0

Antal brugere: 181
Nyeste bruger: Snif45

Der mangler tekst til afkrydsningsfeltet under avatar i profilen

Sidst opdateret den 4 år siden
I
iceman50Bruger
Skrevet d. 4 år siden
Når man redigerer sin profil og har et profilbillede, er der en lille afkrydsningsboks under billedet.
Men der mangler en forklarende tekst til boksen.
Med venlig hilsen
Jens
www.fo2graf-kbh.dk
H
helmuthSuperadministrator
Skrevet d. 4 år siden
Jeg har ikke kunnet finde fejlen i mine installationer - prøv evt. at uploade og overskrive de danske sprogfiler en gang til.
I
iceman50Bruger
Skrevet d. 4 år siden
Det hjalp ikke :-(
jeg bruger de seneste officielle versioner.
Med venlig hilsen
Jens
www.fo2graf-kbh.dk
H
helmuthSuperadministrator
Skrevet d. 4 år siden
I øvrigt skal der stå: Slet ved siden af feltet

Jeg bruger også den seneste version ... så jeg er lidt uforståelig overfor problemet.
I
iceman50Bruger
Skrevet d. 4 år siden
jeg har lavet en hel ren installation, så det burde ikke være noget der er slæbt med fra den tidligere installation.

Indlæg samlet 05-03-2019 15:05:16:
selv efter en opdatering til seneste version af sprogfiler, er fejlen der stadig.
Med venlig hilsen
Jens
www.fo2graf-kbh.dk
Redigeret af iceman50 d. 05-03-2019 17:05, 4 år siden
H
Henrik_BendtsenErfaren bruger
Skrevet d. 4 år siden
Heller ingen fejl herfra.. Hvilken browser benytter du iceman ?
I
iceman50Bruger
Skrevet d. 4 år siden
jeg bruger Edge.

Til gengæld lavede jeg en update fra 9.0 til 9.03..
Den gik ikke som jeg ville, og derfor lavede jeg en restore på en clean installation. Den restore virker så ikke, så nu er siden komplet forskruet, og jeg kan starte forfra...
Jeg er lige nu ikke en happy camper på PHP-Fusion

se på www.modellerne.dk
Med venlig hilsen
Jens
www.fo2graf-kbh.dk
Redigeret af iceman50 d. 05-03-2019 21:44, 4 år siden
H
helmuthSuperadministrator
Skrevet d. 4 år siden
For mig ser det ud til at siden fungerer som den skal nu ...
I
iceman50Bruger
Skrevet d. 4 år siden
Efter at have fundet ud af at jeg lige skulle køre install efter at have uploadet 9.03 filerne, så er problemet forsvundet.
Så fejlen skyldes nok at jeg ikke gjorde hvad der skulle gøres (og ikke kan finde i dokumentationen).

Jeg får helt lyst til at arbejde på dokumentationen, for den er rimelig mangelfuld (den engelske)
Med venlig hilsen
Jens
www.fo2graf-kbh.dk
Du kan se alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke starte en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke svare i denne diskussionstråd.
Du kan ikke påbegynde en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Log ind
Er du endnu ikke registreret bruger? Klik her for at oprette dig.
Glemt kodeord?