Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.
Besøgende online nu
Gæster online 19
Brugere online 0

Antal brugere: 181
Nyeste bruger: Snif45

Fejl i script ...

Sidst opdateret den 7 år siden
J
janmolFusioneer
Skrevet d. 7 år siden
Jeg kører den her:

require_once "maincore.php";
require_once THEMES."templates/header.php";
$result_users = dbquery("SELECT * FROM ".DB_ORGUSER." ORDER BY mail ASC");
echo "<table width='100%'>\n";
$i = 1;
while ($data_users = dbarray($result_users)) {
   $umail = $data_users['mail'];
   $name = $data_users['name'];
   $ipa = $data_users['ip'];
   $dato = $data_users['dato'];
   if ($kontrol == $umail) {
      echo "<tr><td>TOM</td></tr>";
   }
   if ($kontrol != $umail) {
      echo "<tr><td>$i $umail $ipa</td></tr>";
      $result_indsaet = dbquery("INSERT INTO ".DB_ABO." (rec_id, name, mail, aktiveret, slet, dato, ip)
            VALUES ('','$name', '$umail', '1','0', '$dato', '$ipa')");
      $kontrol = $umail;
      $i++;
}
}
echo "<tr><td>$i</td></tr>";
echo "</table>";
require_once THEMES."templates/footer.php";
?>


Men hver gang den eksekverer, så skriver den det rigtige på skærmen ... 3170 records ... den henter 3170 rækker ud. MEN: Den lægger det dobbelte antal ind i tabellen!! Og jeg kan f**** ikke se, at der er fejl. Friske øje??
Take it easy but take it.
.........................................................
Jan Mølgaard, it-konsulent og oversætter
http://wordit.dk
J
janmolFusioneer
Skrevet d. 7 år siden
NæSTE: Jeg har lavet så mange modifikationer og kringler på den side, hvor jeg forsøgte at afvikle scriptet, at jeg har en mistanke om, at scriptet i realiteten kaldes 2 gange - og at det er forklaringen på det sære fænomen. Da jeg flyttede det ind under administrationen, så virkede det, som det skulle. Og da jeg så testede det på en langt mindre kompliceret side, så virkede det også korrekt. Så nu har jeg lavet en lokal (ren) installation, som jeg kan bruge til at lave den slags. Uden at header og andet blander sig. Og hvis der er nogen, der har lyst til at se den side, jeg snakker om, så ligger den her: http://dai-sport.dk (og prøv hvis du kigger på den at trykke F5 et par gange) ...
Take it easy but take it.
.........................................................
Jan Mølgaard, it-konsulent og oversætter
http://wordit.dk
Du kan se alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke starte en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke svare i denne diskussionstråd.
Du kan ikke påbegynde en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Log ind
Er du endnu ikke registreret bruger? Klik her for at oprette dig.
Glemt kodeord?