Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.
Besøgende online nu
Gæster online 12
Brugere online 0

Antal brugere: 181
Nyeste bruger: Snif45

Element: Senest Online

Sidst opdateret den 13 år siden
Y
YxosVeteran
Skrevet d. 14 år siden
Se samme topic for v6: http://www.php-fusion.dk/forum/viewth...d_id=11405
Kode til version 7:

opensidex("Senest Online","on");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."users ORDER BY user_lastvisit DESC LIMIT 0,10");
echo "";

if (dbrows($result) != 0) {
while ($data = dbarray($result)) {
$lastseen = time() - $data['user_lastvisit'];
$iW = sprintf("%2d",floor($lastseen/604800));
$iD = sprintf("%2d",floor($lastseen/(60*60*24)));
$iH = sprintf("%02d",floor((($lastseen%604800)%86400)/3600));
$iM = sprintf("%02d",floor(((($lastseen%604800)%86400)%3600)/60));
$iS = sprintf("%02d",floor((((($lastseen%604800)%86400)%3600)%60)));
if ($lastseen < 60) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 120) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 180) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 240) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 300) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 360) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 420) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 480) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 540) {
$lastseen = "''";
} elseif ($lastseen < 600) {
$lastseen = "''";
} elseif ($iW > 0) {
if ($iW == 1) { $Text = "Uge"; } else { $Text = "Uger"; }
$lastseen = $iW." ".$Text;
} elseif ($iD > 0) {
if ($iD == 1) { $Text = "Dag"; } else { $Text = "Dage"; }
$lastseen = $iD." ".$Text;
} else {
$lastseen = $iH.":".$iM.":".$iS;
}
echo "";
}
}
echo "
";
echo $data['user_name']."
".$lastseen."
";
closesidex();
Yxos
Y
YxosVeteran
Skrevet d. 14 år siden
Tja... Du har fundet denne tråd i debatten "Små smarte elementer..."
Skal du ha mere hjælp ? ;)

Nuvel, koden skal lægges i et sideelement. Se også reglerne for tråde i debatten "små smarte elementer" i den første tråd i denne debat!

Det, der skal lægges i images, er naturligvis de billeder, som du finder i v6-tråden. Jeg har IKKE også lagt dem her, da billederne naturligvis er de samme.
Men koden er forskellig i v6 og v7. Derfor en tråd i hver af de to debatter :)
Yxos
Redigeret af Yxos d. 16-04-2009 21:44, 14 år siden
Y
YxosVeteran
Skrevet d. 14 år siden
Jeg er ikke sikker på, om du laver fis, eller om dit spørgsmål er oprigtigt...

Du skal læse side 122-124 i håndbogen, og så skal du oprette et element med den kode der STÃ…R i Geshi herover som indhold.
GesHI bruges i denne tråd til at vise PHP-kode farvelagt, så det er nemt at læse, hvis man altså forstår PHP'sk. Det er IKKE en fil du skal gemme !
Yxos
E
esigBruger
Skrevet d. 13 år siden
Hvad gør den da, do må ligesom beskrive det lidt for at nogen kan hjælpe.

Har du indsat koden og husket at slå elementet til?
Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
E
esigBruger
Skrevet d. 13 år siden
Koden til ver7 er den her på siden og virker ganske fortræffelig, du skal åbne et nyt element og indsætte koden der, den kode der stpr der i forvejen skal du slette.
Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
Redigeret af esig d. 26-10-2009 17:28, 13 år siden
O
olelauErfaren bruger
Skrevet d. 13 år siden
Måske er det mig der er fatsvag, men er det ikke koden i indlæg #1 der snakkes om????
http://www.phpfusion.dk/forum/viewthr...post_99692
Ole Lauritsen
E
esigBruger
Skrevet d. 13 år siden
øverst i denne tråd, kopier den kode der er øverst i DENNE tråd ind i et element. (øverst på denne side);)
Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
E
esigBruger
Skrevet d. 13 år siden

Citer

olelau skrev:
Måske er det mig der er fatsvag, men er det ikke koden i indlæg #1 der snakkes om????
http://www.phpfusion.dk/forum/viewthr...post_99692


Det vil jeg mene, måske er vi 2;)
Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
F
fljFusioneer
Skrevet d. 13 år siden
Heller ikke, hvis du klikker på "Se element" under oprettelsen?
O
olelauErfaren bruger
Skrevet d. 13 år siden
Jeg har oplevet nogle v7 themes der har problemer med openside[color=#ff0000]x[/color]
Prøv denne kode:

 openside("Senest Online");
      $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."users ORDER BY user_lastvisit DESC LIMIT 0,10");
      echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'>";

      if (dbrows($result) != 0) {
      while ($data = dbarray($result)) {
      $lastseen = time() - $data['user_lastvisit'];
      $iW = sprintf("%2d",floor($lastseen/604800));

      $iD = sprintf("%2d",floor($lastseen/(60*60*24)));
      $iH = sprintf("%02d",floor((($lastseen%604800)%86400)/3600));
      $iM = sprintf("%02d",floor(((($lastseen%604800)%86400)%3600)/60));
      $iS = sprintf("%02d",floor((((($lastseen%604800)%86400)%3600)%60)));
      if ($lastseen < 60) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley100.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 120) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley090.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 180) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley080.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 240) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley070.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 300) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley060.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 360) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley050.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 420) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley040.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 480) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley030.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 540) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley020.gif' alt='' />";
      } elseif ($lastseen < 600) {
      $lastseen = "<img src='".BASEDIR."images/smiley010.gif' alt='' />";
      } elseif ($iW > 0) {
      if ($iW == 1) { $Text = "Uge"; } else { $Text = "Uger"; }
      $lastseen = $iW." ".$Text;
      } elseif ($iD > 0) {
      if ($iD == 1) { $Text = "Dag"; } else { $Text = "Dage"; }
      $lastseen = $iD." ".$Text;
      } else {
      $lastseen = $iH.":".$iM.":".$iS;
      }
      echo "<tr><td class='small' align='left'><a href='".BASEDIR."profile.php?lookup=".$data['user_id']."' class='side'>";
      echo $data['user_name']."</a></td><td class='side' align='right'>".$lastseen."</td></tr>";
      }
      }
      echo "</table>";
      closeside();
Ole Lauritsen
E
esigBruger
Skrevet d. 13 år siden
Kunne det mon tænkes at der er noget med rettigheden til databasen så der ikke kan gemmes i fusion_panels? Der skrives ikke (så vidt jeg ved) til nogle filer så det kan vel ikke være noget med rettigheden til en fil?
EDIT
[color=#990000]Ole, faktisk var det det første jeg så - men da det virker hos mig trode jeg ikke det havde nogen betydning. Hvad betyder det ekstra X egentlig?[/color]
Men venlig hilsen
Johnny E. Sørensen

service-centret.dk

alanyafriend.dk

nembilleje.dk

nembiludlejning.dk
Redigeret af esig d. 26-10-2009 22:09, 13 år siden
F
fljFusioneer
Skrevet d. 13 år siden
Når du har X-'et med, så kommer der et +/i øvert i elementets højre hjørne, som kan bruges til at collapse det med.
Du kan se alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke starte en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke svare i denne diskussionstråd.
Du kan ikke påbegynde en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Du kan ikke vedhæfte downloads i dette debatforum.
Log ind
Er du endnu ikke registreret bruger? Klik her for at oprette dig.
Glemt kodeord?