Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.
Besøgende online nu
Gæster online 19
Brugere online 0

Antal brugere: 184
Nyeste bruger: 007
Artikler

Elementadministration 'How-To'

PHP-Fusion tilbyder en enkel måde at organisere dine sideelementer ...

PHP-Fusion tilbyder en enkel måde at organisere dine sideelementer & forside centerelementer takket være elementadministrations-funktionen Det sætter dig i stand til at redigere, slå til/ slå fra, tilføje eller fjerne elementer. Denne funktion kræver en smule grundlæggende PHP-kunnen, men lad nu være med at gå i panik, denne korte tutorial viser dig hvordan du kan tilføje eller oprette nye elementer.

Der er 3 forskellige typer af sideelementer, som du kan tilføje:

1. et standard element:

openside("element titel");
// dit element indhold
closeside();

2. et sammenklappeligt element, som kan lukkes/udvides:

opensidex("element titel");
// dit element indhold
closesidex();

3. et sammenklappeligt element, som kan udvides/lukkes:

opensidex("element titel","off");
// dit element indhold
closesidex();

Som omtalt i starten, kan du også tilføje center elementer på forsiden, strukturen er stort set den samme bortset fra udvide/lukke-funktionen:

opentable("element titel","off");
// dit element indhold
closetable();

Der er to måder du kan tilføje nye sideelementer på. Du kan oprette en php-fil, gemme den i sin egen mappe (folder), og uploade den til 'infusions'-folderen. Php-filen og folderen som den er gemt i skal være identiske (den samme). Folderen skal slutte med teksten '_panel', og php-filen skal slutte med teksten '_panel.php' (vær opmærksom på at .php endelsen måske ikke er synlig på dit system). Når du har uploadet dine filer, skal du gå til elementadministration og klikke på 'Tilføj nyt element'. Udfyld elementets navn (det er det du ser i oversigten over elementer). Vælg så, fra 'Filnavn til element:', den fil du har oprettet. Ignorer 'elementets indhold:' og indstil de sidste to valg, 'Hvilken side:' og 'adgang for:', til dit behov, og klik så 'Gem element'.

Den anden måde er er sandsynligvis den nemmeste, igen, i elementadministration klik 'Tilføj nye element'. Udfyld elementnavn som før, men denne gang skal du lade 'Filnavn til element:' stå til 'None'. Indføj nu din elementkode i feltet 'elementets indhold:', bemærk, at du ikke behøver at inkludere php tagsene her. Til sidst, indstil de sidste to valg, 'Hvilken side:' og 'adgang for:', til dit behov, og klik så 'Gem element'.

Jeg håber du kan bruge denne tutorial til noget fornuftigt, du er velkommen til at stille spørgsmål i debatforum eller kommentere nedenfor.

Digitanium d. 7. juni 2005

Tekster fra PHP-Fusion.dk må kun gengives med tydelig kildeangivelse og efter tilladelse fra forfatteren.

helmuth June 07 2005 15961 visninger 0 kommentarer 11 vurderinger Udskriv

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal logge ind for at kommentere.
  • Der er ikke skrevet kommentarer.


Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind eller Tilmelding for at stemme.
Fantastisk! (5)45,5 %
Rigtigt godt (4)36,4 %
Godt (0)0 %
Hverken godt eller dårligt (1)9,1 %
Dårligt (1)9,1 %
Log ind
Er du endnu ikke registreret bruger? Klik her for at oprette dig.
Glemt kodeord?