Navigation
Supportsider
Senest Online
HenningS 1 Dag
olelau 3 Dage
helmuth 1 Uge
Henrik Bendtsen 2 Uger
iceman50 3 Uger
viklake 4 Uger
flj 5 Uger
Niller 7 Uger
gittedl 8 Uger
snatur 9 Uger
Besøgende
Gæster online: 4

Brugere online: 0

Antal brugere: 179
Nyeste bruger: Michael Mogensen
Se indlæg
 Udskriv debat
Ny side - men kun lokalserver + div. vedr. det at bruge PHP-Fusion ift. muligheder?
Brian
Hey Forum

For lige at starte et sted, kommer her lige et par ord omkring min situationen pt. så i også kan følge mig lidt. Grin

Er i gang med at lave en side via Dreamweaver og har snuset lidt til begrebet PHP via NetBeans+XAMPP og slet ikke forstået det med MySQL endnu, udover det er jeg samtidig totalt noob når det kommer til PHP-Fusion, deraf jeg skriver.Wink
Har dog læst mig lidt frem til hvad PHP-Fusion kan samt set det i brug flere steder og ville da egentlig også godt hoppe med på vognen ift. det at få de funktioner der nu engang følger med PHP-Fusion, såsom Shout, Forum, fotoalbum osv...
Da min nuværende side ligger hos http://www.one.com/da/ og jeg ikke umiddelbart har planer om at ændre den lige nu til PHP-Fusion, tænkte jeg at starte helt forfra og bygge en ny side op tilsvarende lokalt med PHP-Fusion, sådan i ro og mag, samtidig vil den anden jo så stadig være tilgængelig (ikke at den bruges som sådan pt. - så en anden ting)

Har læst: http://www.php-fusion.dk/articles.php...icle_id=44, men som en bruger nederst også er inde på, at den køre mere på at få, sin eksisterende side fra en Server og hjem, for derefter at kunne arbejde med den lokalt - så en lille guide til hvordan man starter forfra, ville være en rar ting?

Er nået så langt som til at have fået hentet UniServer3_2a, (dog som .exe fil, tænkte det ikke gør en forskel), men undrede mig dog over hvad alle de andre på listen over dén er) samt TotalCommandor - men vil godt lige have styr på nogle ting ift. hvad man kan med PHP-Fusion, inden jeg går igang, så at sige...

Det design jeg har lavet, kan man "overføre" til den nye side jeg så laver lokalt med PHP-Fusion, så det kommer til at se ud og virke magen til, tænker sådan ift. de kasser (div'er) jeg har lavet og placeret, samt ikke mindst baggrund billeder, Flash på siden osv
Hvor fastlåst er man ift. hvordan f.eks menubaren fremstår på siden, eller kan den flyttes rundt som man nu synes - gøres kortere/længere, bestemme indhold, have flere osv...

Men kort - det jeg har lavet, kan jeg lave det i PHP-Fusion, nu PHP-Fusion er bygget op omkring Temaer (som jeg forstår det) uden de større problemer?
Redigeret af Brian d. 23-03-2012 21:15
Venlig hilsen

Brian
 
Smokeman
Hej Brian.

Jeg har tidligere lavet både en video-guide samt en artikel der viser dig hvordan du installerer/kører PHP-Fusion lokalt på din egen maskine.

Artiklel: http://www.phpfusion-tips.dk/articles...ticle_id=4

Video-guide: http://www.phpfusion-tips.dk/infusion...php?did=77

Mht. at overføre design mm. til den online side: Det kan man sagtens ja.
Hundedebat | Suzuki-FZ50 | Smokeman's Playground | Smokeman's Dev.Site
[url=http://www.phpfusion-tips.d
 
http://www.phpfusion-tips.dk/
Brian
Ahh - havde ikke lige tænkt at det var på en anden side Wink

Så takker og bukker da Grin

Har også fået liv i det, ved at følge videoerne (great work, btw)- dog med den nyeste v. 7-02-04, samt sprogfiler, som findes her på forsiden.

Men undrer mig over at der ikke er nogen Shoutbox? Er noget gået galt, eller er den bare ikke på fra starten - kan heller ikke finde den nogen steder inde under Administration - noget bud på det?

Vedr. det med design jeg var inde på, tænkte jeg mere på at det jeg har, vil jeg godt genskabe i PHP-Fusion, men var så i tvivl om dette er muligt, nu dette køre i Temaer, så måske man ikke har så frie tøjler, som ellers - men kan næsten forstå på dig det kan man godt - nu skal jeg så bare lige have fundet ud af hvordan man gør i det hele taget, for pt. aner jeg overhoved ikke hvor/hvad jeg skal starte med... Grin

En lille ting jeg allerede er lidt lost med ift. man skulle oprette et Admin password - øhh hvornår skal man lige bruge dét, for kan ikke logge ind med det - eller er det først noget man skal bruge senere, når evt. ændringer laves, eller...?
Venlig hilsen

Brian
 
Smokeman
Mht. replikboksen/shoutbox: Fra og med V7.02.XX-serien er shoutboxen blevet en stand-alone-infusion - dvs. man nu selv skal tilgå: Administration-> System-> Infusioner - og installere shoutboxen.

Mht. dit nuværende design: Prøv at poste et link til denne - så må vi lige se på hvor meget det indebærer at lave et tilsvarende design/tema til dig i PHP-Fusion. Wink

Edit: Glemte det med superadmin kodeord; det skal man bruge hvis du f.eks. vil oprette et nyt element, en ny brugeroprettet side mm. Så beder din om dit superadmin kodeord.
Hundedebat | Suzuki-FZ50 | Smokeman's Playground | Smokeman's Dev.Site
[url=http://www.phpfusion-tips.d
 
http://www.phpfusion-tips.dk/
Brian
Nice, fandt den også frem Smile og nu vi er ved shoutbox, hvor finder i andre nye/flere Smileys henne - kan forstå ved at læse lidt rundt omkring, at man "bare" skal hente dem ned et sted fra og smide dem i mappen images/smiley for derefter at "oprette" dem under administration/System/Smileys - kender i evt. til en side hvor smileys kan downloades, som kan anbefales?

Mht. mit design, er jeg ikke så vild med at få et link op hér pt. for all 2 see, da det er noget jeg roder med, som så måske skal erstatte en anden med tiden - men jeg kan da sende dig en PM med linket, så kan du lure det af, hvad siger du til det?

Men takker da indtil videre for hjælpen.
Venlig hilsen

Brian
 
Spring til debat: