Navigation
Supportsider
Senest Online
flj08:37:20
Henrik Bendtsen 1 Uge
helmuth 2 Uger
Niller 2 Uger
gittedl 2 Uger
snatur 3 Uger
DK57 4 Uger
HenningS 5 Uger
afoster 7 Uger
djumbo 8 Uger
Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 179
Nyeste bruger: Michael Mogensen
Se indlæg
PHP-Fusion - Danmark » PHP-Fusion version 7 » Brugerfelter v7
 Udskriv debat
Ekstra felt i registringen
DonkyJoe
Hej Alle

Har nu siddet nogle after og bokset med noget som jeg anså for at være en lille tilretning, men som har drillet mig rigtig meget.
Jeg skal have tilføjet et brugerfelt når man som ny bruger registrerer sig, på linje med bruger navn, password ect. således at jeg er sikker på af have feks. adressen på nye bruger.
Læste i en debat at funktionen lå i v.7 men har ikke kunne finde det.
Fandt en anden debat hvor, den altid hjælpsomme Smokeman berørte emnet, men det var i en tidligere version af programmet.
Måske er der nogle som kan hjælpe med et hint, fordi jeg er kørt lidt fast og har fornemmelsen af, at jeg kører i cirkler og bare ikke ser løsningen ligge foran mig.
 
egonbj
I håndbogen står der noget om bruger felter, og så er der flere steder man kan downloade bruger felter, bla på http://www.phpfusion-tips.dk
 
www.myphp.dk
DonkyJoe

Citer

egonbj skrev:

I håndbogen står der noget om bruger felter, og så er der flere steder man kan downloade bruger felter, bla på http://www.phpfusion-tips.dk


Hej egonbj

Tak dit svar.
Jeg har også læst håndbogen, men den beskriver ikke hvordan man får brugerfelterne ud på registreringen for nye bruger, men kun om hvordan man tilføjer "frivillige" brugerfelter til ens profil.
Jeg må nok selv til tasterne om se om jeg kan brygge noget sammen.
 
- Tony -
Nyere version af php-fusion har det indbygget i systemet under administrationen af brugerfelter- Tony - tilknyttede følgende billede:billede:
image1_6.jpg

www.lemviginfo.dk/platuglerne_ikon2.gif www.lemviginfo.dk/images/lemviginfo_dk.gif [url=http://www.lemvig.info][img]http://www.lemviginfo.dk/image
 
http://www.lemvig.info/redirect.php
DonkyJoe
Perfekt! Lige hvad jeg søgt..mange tak for hjælpen
 
Spring til debat: