Navigation
Supportsider
Senest Online
helmuth 1 Dag
tyson 2 Dage
HenningS 2 Dage
zepder 2 Dage
olelau 2 Uger
Henrik Bendtsen 2 Uger
flj 2 Uger
orgermer 4 Uger
Didos 4 Uger
BronX 4 Uger
Besøgende
Gæster online: 5

Brugere online: 0

Antal brugere: 172
Nyeste bruger: Michael Mogensen
Se indlæg
PHP-Fusion - Danmark » PHP-Fusion version 7 » Brugerfelter v7
 Udskriv debat
User_field: Alder i profil
olelau
Dette user_field viser alder i profil hvis fødselsdato er indtastet.

Installation følg readme.

db_info = bruger eksisterende felter i databasen = user_birthdate

itfordig.dk/alder.jpg

EDIT: Jeg blev gjort opmærksom på at feltet ikke virker hvis GLOBALS er off, så feltet er opdateret med en $_REQUEST['lookup'], der løser det problem.
olelau tilknyttede følgende billede:fil:
user_age.zip [3,04kB / 448 Downloads]

Redigeret af olelau d. 20-11-2008 16:24
Ole Lauritsen
 
Josso
Vedhæftet engelsk locale...
Josso tilknyttede følgende billede:fil:
user_age-english.zip [458Bytes / 437 Downloads]

img186.imageshack.us/img186/7947/macuserbar1oz3.png
 
http://mymix.dk
olelau
Tak for den Josso

Jeg har lagt den i zip filen i første indlæg.
Ole Lauritsen
 
Jeppe
Tak for det... Meget brugbart.
Find piercingsmykker pÅ BodyMod.dk Shop
216 kroner doneret til PHP-Fusion Smile
 
http://www.bodymod.dk/
FWH
Hej Ole,

får følgende fejl:

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 60 in D:\home\www\forum\includes\user_fields\user_age_include.php on line 20

udpluk fra koden i linje 20:

WHERE user_id='$lookup'");

fejlen er ikke konsekvent men viser sig en gang imellem i brugerlisten.

EDIT: ved i øvrigt ikke hvorfor den tolker ovenstående som en smiley?!
Redigeret af FWH d. 14-06-2009 17:36
 
www.celicaklub.dk
olelau
Brugerfeltet findes vel ikke i bruger listen??

Har ikke hørt om fejlen før, er det nyeste version af brugerfeltet?
Ole Lauritsen
 
FWH
Jeg benytter følgende version af dit element:

"Alder user_field 1.0 BETA"

downloadet øverst fra dette indlæg tidligere i dag,

I øjeblikket ser alt ud til at fungere, men fejlen opstår en gang imellem når jeg vælger en tilfældig bruger i brugerlisten.

mht. dit spørgsmål så vises den pågældenes alder fint bortset fra når fejlmeldingen kommer..
så er alderen udskiftet med ovenstående fejlmelding.
 
www.celicaklub.dk
olelau
Har ikke andet svar end det må være din server/database der driller især da det er periodisk, men måske er der andre der vil byde ind
Ole Lauritsen
 
gittedl
Præcist hvordan udregner den alderen??

Jeg bruger dette user_field på min side, og f.eks. i min profil står der at jeg er 34 år, men det er jeg altså først på lørdag Cool
Gitte
PHP-Fusion Version 7.02.07
Startet med PHP-Fusion 1. Januar 2007
 
http://www.prinzmetal.dk
flj
Det med kvinder og alder fører gerne til, at det mener, at de er yngre end...

Nej, spøg til side. Man skulle umiddelbart tro, atd et var nemt at beregne alder. Men det er det ikke. I dette element beregnes alderen tilsyneladende ved at se på antallet af dage og så dividere med 365. Og det kan være upræcist.

Det korrekte vil være at se på aktuelt år minus fødselsår og så korrigere med 1 alt efter om fødselsdagen er passeret eller ej.

Det kan laves, hvis det er vigtigt nok Wink
 
denpas
Jeg får bare den samme alder på alle brugerne: 0 år Sad

hvad kan det være ?
 
www.efl-clan.dk
flj
Er det ikke fordi de ikke har udfyldt feltet? Gå ind i din egen profil, udfyld det og gem, og se om ikke det hjælper.
 
denpas
Har selv tastet alder inde og alligevel står der 0 år
 
www.efl-clan.dk
flj
Bruger-feltet med fødselsdag skal være aktiveret og udfyldt. Er det det? Man kan ikke indtastet sin alder, som jeg læser koden. Den udregnes fra fødselsdagen.
 
denpas
Undskyld det er oss det jeg mener, har indtastet fødselsdagen ind på min profil og alligevel siger "bruger feltet" 0 år
 
www.efl-clan.dk
Spring til debat: